New and Used Car Talk Reviews Hot Cars Comparison Automotive Community

The Largest Car Forum in the Philippines



Results 1 to 7 of 7
  1. Join Date
    Oct 2002
    Posts
    796
    #1
    This fix worked for me. Tagal ko nang hindi naririnig yung sound from youtube e. I'm using IE7.

    Thanks to this link: http://www.adobe.com/cfusion/webforu...175007#4209759

    1. Go to start menu run and enter REGEDIT and press resturn
    2. This will start the regestry editor. Goto the file menu and select export and save the regestry as a file, make sure you have Export Range / All selected at the bottom of the save file window. This will save the whole regestry as a file, remember where you save the file... You have now backed up the regestry. Now close the regestry editor
    3. Copy all the following BOLD text starting from Windows Regestry Editor Verion 5.00 by highlighting it, right clicking and selecting copy

    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
    "midimapper"="midimap.dll"
    "msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm"
    "msacm.msadpcm"="msadp32.acm"
    "msacm.msg711"="msg711.acm"
    "msacm.msgsm610"="msgsm32.acm"
    "msacm.trspch"="tssoft32.acm"
    "vidc.cvid"="iccvid.dll"
    "VIDC.I420"="i420vfw.dll"
    "vidc.iv31"="ir32_32.dll"
    "vidc.iv32"="ir32_32.dll"
    "vidc.iv41"="ir41_32.ax"
    "VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll"
    "vidc.mrle"="msrle32.dll"
    "vidc.msvc"="msvidc32.dll"
    "VIDC.YVYU"="msyuv.dll"
    "wavemapper"="msacm32.drv"
    "msacm.msg723"="msg723.acm"
    "vidc.M263"="msh263.drv"
    "vidc.M261"="msh261.drv"
    "msacm.msaudio1"="msaud32.acm"
    "msacm.sl_anet"="sl_anet.acm"
    "msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\iac25_32. ax"
    "vidc.iv50"="ir50_32.dll"
    "wave"="wdmaud.drv"
    "midi"="wdmaud.drv"
    "mixer"="wdmaud.drv"
    "VIDC.WMV3"="wmv9vcm.dll"
    "VIDC.VP40"="vp4vfw.dll"
    "msacm.voxacm160"="vct3216.acm"
    "MSVideo"="vfwwdm32.dll"
    "MSVideo8"="VfWWDM32.dll"
    "wave1"="wdmaud.drv"
    "midi1"="wdmaud.drv"
    "mixer1"="wdmaud.drv"
    "aux"="wdmaud.drv"
    "vidc.VP70"="vp7vfw.dll"
    "vidc.X264"="x264vfw.dll"
    "VIDC.FPS1"="frapsvid.dll"
    "vidc.VP60"="vp6vfw.dll"
    "vidc.VP61"="vp6vfw.dll"
    "vidc.VP62"="vp6vfw.dll"
    "vidc.DIVX"="DivX.dll"
    "VIDC.UYVY"="msyuv.dll"
    "VIDC.YUY2"="msyuv.dll"
    "VIDC.YVU9"="tsbyuv.dll"
    "VIDC.DRAW"="DVIDEO.DLL"
    "VIDC.YV12"="yv12vfw.dll"
    "wave2"="wdmaud.drv"
    "midi2"="wdmaud.drv"
    "mixer2"="wdmaud.drv"
    "aux1"="wdmaud.drv"
    "wave3"="wdmaud.drv"
    "midi3"="wdmaud.drv"
    "mixer3"="wdmaud.drv"
    "aux2"="wdmaud.drv"
    "VIDC.MSUD"="msulvc05.dll"
    "wave4"="wdmaud.drv"
    "midi4"="wdmaud.drv"
    "mixer4"="wdmaud.drv"
    "aux3"="wdmaud.drv"



    4. Goto start menu / run again and this time type in NOTEPAD and click return
    5. Now rightclick on the notepad window and select paste. Then select save from the file menu and save the file, make sure the filename you enter ends in .REG Remember where you saved the file and close notepad
    6. Finally, navigate to your saved file and double click on it. You will see a dialoge asking whether you are sure you want to add the information from the file to the regestry, simply click OK. Once this is done, then try the website you have been having trouble with and see if it works. Any problems, simply double click the backup file you created in step 1 and this will restore your regestry back to what it was

  2. Join Date
    Oct 2002
    Posts
    19,514
    #2
    ayos! it worked!!! maraming salamat kupaloids! tagal ko ng problema ito!!!

  3. Join Date
    Nov 2002
    Posts
    4,085
    #3
    ah.. so problema pala talaga ng IE yan pag play ng mga videos.. kahit non-youtube problema ko yan dati. Minsan di nya talaga ma-play or load man lang. Tapos nag-install si utol ng mozilla.. di na ko ulit nagkaroon ng ganung problem..hehe

  4. Join Date
    Oct 2002
    Posts
    19,514
    #4
    wala din akong sound kahit sa firefox when watching youtube. ngayon meron na. pero hindi ko pala ma-adjust ang volume, kahit saan ko ilagay ang slider, may sound

  5. Join Date
    Oct 2002
    Posts
    796
    #5
    Hmmm.... Bakit yung sakin merong adjustment yung sound? :dunno:

  6. Join Date
    Oct 2002
    Posts
    19,514
    #6
    weird no. pero ok lang, sa speaker ko nalang adjust yung sound, it is better than having no sound at all.

  7. Join Date
    Oct 2002
    Posts
    796
    #7
    Koorekk!!! Tagal din akong walang sound sa youtube e.

No sound from youtube? Heres the fix!