New and Used Car Talk Reviews Hot Cars Comparison Automotive Community

The Largest Car Forum in the Philippines



Page 40 of 40 FirstFirst ... 303637383940
Results 391 to 397 of 397
  1. Join Date
    Mar 2008
    Posts
    43,097
    #391
    Quote Originally Posted by jaja01 View Post
    anyone who experienced na sa maling account na load ung load para sa rfid?
    nabalik nyio pa po ba ung load?
    mahirap, sir.
    from what i understand, loading an account can be done using just about every other gadget, even one not owned or authorized by the account holder.

  2. Join Date
    May 2014
    Posts
    14,397
    #392
    Quote Originally Posted by jaja01 View Post
    anyone who experienced na sa maling account na load ung load para sa rfid?
    nabalik nyio pa po ba ung load?
    good luck bro, just email support and provide screenshots. problema dyan if active yun napasahan mo ng load, baka akala nya may promo ang easytrip na free load LOL

  3. Join Date
    Sep 2009
    Posts
    157
    #393
    Is there something wrong with the Easytrip App? I have not been able to log on for more than a week.

    Thanks

  4. Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12,336
    #394
    Quote Originally Posted by Jesto View Post
    Is there something wrong with the Easytrip App? I have not been able to log on for more than a week.

    Thanks
    My app is working naman.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. Join Date
    Sep 2009
    Posts
    157
    #395
    Quote Originally Posted by cast_no_shadow View Post
    My app is working naman.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Thanks. Will try to reinstall it

  6. Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,347
    #396
    Quote Originally Posted by JohnBrown View Post
    I also have the same case.
    Download the app rfid wallet. It gives you the ability to monitor the status of both your eaytrip and autosweep accounts in real time. 2-in-1 kung baga

    do what you gotta do so you can do what you wanna do

  7. Join Date
    Sep 2009
    Posts
    157
    #397
    reinstall mo lang. it worked for me

    Quote Originally Posted by JohnBrown View Post
    I also have the same case.

Page 40 of 40 FirstFirst ... 303637383940
NLEX EC Tag Concerns