New and Used Car Talk Reviews Hot Cars Comparison Automotive Community

The Largest Car Forum in the Philippines



Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,465
    #11
    ganun pala yun, that also happened with my 626 AT. sa morning lang mahirap mag start. pag mainit na one click na lang.

  2. Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,063
    #12
    proper tune up..

  3. Join Date
    Oct 2005
    Posts
    74
    #13
    Sir, sa palagay ko ipa check mo yang fuel pump baka defective na kasi sabi mo nag shut off ang yng engine mo after 5 second na start.T saka sabi mo inaapakan mo pa ang yng gas pedal para maka sustain yng engine during start.Cge Good luck.

  4. Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,849
    #14
    it's not the pump. kung pump yan di ka aandar in the first place.

  5. Join Date
    Aug 2006
    Posts
    70
    #15
    I agree with speedyfix. Its not fuel pump. But it has to do with fuel supply to the engine. Filter as Yebo said could be the culprit.

  6. Join Date
    Aug 2006
    Posts
    70
    #16
    Quote Originally Posted by speedyfix View Post
    it's not the pump. kung pump yan di ka aandar in the first place.
    I agree with speedyfix. Filter could be it as yebo said. You might want to have your EFI cleaned too. The problem basically has to do with fuel supply to the ignation chamber IMO.

  7. Join Date
    Aug 2006
    Posts
    728
    #17
    have your fuel lines and filter checked, and have your efi scanned.

  8. Join Date
    Feb 2004
    Posts
    6
    #18
    Thank you sirs! Really appreciate all your inputs. Will go to a mechanic later and let you know what happens hopefully the fuel filter replacement and efi cleaning will do the trick.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Engine is starting but it dies down after 5 seconds...